Jan Boudesteijn

Actieve bestuursfuncties

TVM verzekeringen
2014-heden

Bestuurslid TVM Foundation.

TVM foundation is een stichting voor leden en medewerkers van TVM en krijgt jaarlijks geld gefourneerd van TVM Verzekeringen, dat besteed wordt aan maatschappelijke doelen
(zie www.tvmfoundation.nl)

St. Beheer Grote Kerk Beverwijk
2013-heden

Voorzitter

De Grote Kerk werd in de jaren 1592-1648 gebouwd op de muurresten van een 15e-eeuwse kerk. Met zijn laatgotische bouwstijl is de Grote Kerk met de Wijkertoren een landmark in Beverwijk. Het gebouw wordt niet meer gebruikt als kerkgebouw door de Protestantse Gemeente die nog wel eigenaar is. De stichting heeft de opdracht om door herontwikkeling een toekomstig gebruik te vinden die maatschappelijk geaccepteerd is en die economisch verantwoord is.
(zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Grote_Kerk_(Beverwijk)

Vereniging GreenBiz IJmond
2011-heden

Mede Initiator en Voorzitter

Netwerkgroep van bedrijven uit de IJmond die in het bedrijfsbeleid rekening houden met het verduurzamen van het eigen bedrijf en het bedrijfsterrein. GreenBiz IJmond wordt ondersteund door de OD IJmond (Omgevingsdienst) bij de uitvoering van haar doelstellingen.
Lopend projecten zijn:

  • GreenBiz MBO een opleiding op MBO 4+ niveau i.s.m. het ROC NOVA;
  • GreenBiz Energy een lokaal energie handels platform

Beeldenpark “een zee van staal”
2005-heden

Lid van commissie van aanbevelingen

IJmondiaan
2003-heden

Initiator & Hoofdredacteur

De IJmondiaan is een ondernemersblad met als doelstelling de onderlinge samenhang van ondernemend IJmond te verhogen. Het verschijnt 6 x per jaar en wordt gratis verspreid onder bedrijven in de IJmond met meer dan 2 medewerkers.